5 konkreettista vinkkejä siitä, miten pankilla on helpompi saada luottoa

Lue myös lisää artikkeleita täällä

 1. 1. Pidä silmällä yritystä ja taloutta.
 2. 2. Ymmärtää taseesi.
 3. 3. Keskustele pankin pankin kielellä.
 4. 4. Ennakoi likviditeettiä.
 5. 5. Kasvattaa luottamusta tietojen avulla.

Jos tunnet heidät ja valmistaudut, mahdollisuudet saada luottoa kasvavat huomattavasti.

Jos tunnet heidät ja valmistautit, luottolupien mahdollisuudet kasvavat huomattavasti.

Hanki luottovinkkejä # 1: Pidä silmällä yritystä ja taloutta

Yrittäjän, yrityksen takana olevan yrityksen, arviointi on paljon Tärkeä parametri, kun pankki arvioi luottosovelluksesi. Että tarkistat sinun liiketoiminta ja jopa antaa sen vaikutelman, on usein ratkaiseva luottopäätökseen. Kaiken kaikkiaan on ratkaisevan tärkeää myös yleisen menestyksen kannalta yrityksellesi. Nämä vinkit auttavat sinua päättämään, pitäisikö tai haluatko ottaa yrityslainan.

Varmista, että voit kuvata markkinoita, joilla yrityksesi sijaitsee:

5 vinkkiä, kuinka saat yrityslainaa pankista
 • Asiakaspohja?
 • Markkinoiden kasvaminen?
 • Kilpailijat?
 • Mikä erottaa yrityksesi muista pelaajista ja kilpailijoista?

Sinun on myös tiedettävä, mitkä tärkeimmät tunnusluvut ovat tärkeitä, kuten kuinka monta asiakasta sinun täytyy mennä ympäriinsä.

Tee budjetti

Minun näkemykseni on, että sinun ei tarvitse olla erityisen yksityiskohtainen budjetti, mutta on tärkeää pitää silmällä suuria lohikäärmeitä. Ennen kaikkea sinun on pidettävä silmällä tuloja, joita on vaikea ennustaa. Budjetin antaminen, vaikka se onkin karkea, on pankille osoitus siitä, että luulit taloudesta, vaikka eivät olleet lukeneet tai ymmärtäneet koko sisältöä. Sinulla on myös oltava selkeä käsitys siitä, miten asiakkaat virtaavat. Jos yrityksesi on käynnissä ja sinulla on jo asiakkaita, on yksi selvä plusmerkki. Kerro pankille, miten asiakkaasi saatiin, ja voit tehdä saman samalla kertaa X kertaa. Sitten saat X: n tuloja kuukaudessa ja niin edelleen.

Lopuksi:

Jos olet aiemmin käyttänyt yrityksiä ja se on mennyt hyvin, se on sinulle etu pitäisi huolehtia. Sama pätee, jos teit saman aikaisemmin kuin työntekijä kuten nyt teet itse. Esimerkiksi, jos olet työskennellyt putkimiehenä ja aloittakaa oma putkiyritys. Tämä vähentää epäonnistumisen riskiä ja sitä helpottaa pankin luottopäätöstä.

Kirjanpito ja kirjanpito - välttämätön paha tai jotain, jota voidaan käyttää?

Kuvittele hyppääjäkoulutus oikeuttamaan käyttöjärjestelmään. Hän harjoittaa ja hyppää, mutta vain kerran hyppäsi kerran vuodessa. Lisäksi se vie jopa kuusi kuukautta ennen kuin heille ilmoitetaan tuloksesta. Kuinka suuri on mahdollisuus parantaa tekniikkaa, jos ne toimivat tällä tavoin? On todella tärkeää tietää, miten kirjanpito on oikein .

Yrityksen liiketoimintaa on tärkeää mitata

Liiketoiminnan vetäminen on myös urheilua. Jos parannat, on tärkeää mitata. Valitettavasti hyvin monet yrittäjät saavat vain kerran vuodessa oikean metriikan, kun sulkemispäivä on valmis. Se tapahtuu yleensä muutaman kuukauden kuluttua tilikauden päättymisestä. Itse asiassa ei ole vaikeaa saada järkevää raporttia kuukausittain. Olen vakuuttunut, että monet hyvät yrittäjät, joilla on hyviä liikeideoita, voisivat välttää konkurssi mitattelemalla sen suorituskykyä kuukausittain.

Viisi tapaa seurata liiketoimintaa ja taloutta

 1. 1. Etsi avainluvuksi Jos sinulla on hyvä käsitys tuloista, se on tavallisesti tulos on helppo ennustaa. Kustannukset ovat yleensä helpommin budjetoituja kuin tulo. Älä ota liian yksityiskohtaisia. Käsittele muutamia karkeampia numeroita ja malleja. Myynti, bruttokate, kokonaiskustannukset kuukaudessa antavat usein hyvän kuvan Tulos, jos käytät kauppaa tavaroiden kanssa.
 2. 2. Raportit kuukausittain Tänään on olemassa kirjanpitojärjestelmiä, joissa on paljon sisäänrakennettua automaatiota mikä tekee kirjasen helposti ajan tasalla, jotta voit saada sen Raportit kuukausittain välittömästi kuukausittaisen muutoksen jälkeen.
 3. 3. Tee budjetti Budjetin tekeminen on lähes täysin tarpeen, jotta pankki voi nähdä sen on takaisinmaksu kyky. Jos teet budjetin, aloita suurilla käyttää ja puhdistaa käsin. Älä vaivaudu pieniin esineisiin liian aikaisin ja missä valmistautuvat jatkotoimiin - miten tämä toteutuu? Mitä tapahtuu, jos ...? ja niin edelleen. Älä unohda - on yhtä tärkeää pitää silmällä, mitä valvonnan tuloja ja kuinka nopeasti voit vaikuttaa kustannuksiin, jos tulosi on odotettua alhaisempi. Lue lisää siitä, miten luoda liiketoimintabudjetti.
 4. 4. Vähennä tappioriskiä Mikä jarrutusmatka sinulla on kustannussivulla? Oletko investoinut koneita, jotka on pidettävä käynnissä tai joiden kustannukset koostuvat suurimmasta osasta henkilökuntaa? Suunnittele kustannusten vähentämiseksi, jos liikevaihto on alhaisempi kuin suunnitteilla. Suunnitelma edellyttää suurempaa valvontaa.
 5. 5. Pyytää apua! Vaikka sinusta tuntuu, että tarkistat avainluvut ja päivität kirjanpidon Kuukausittain, se on hyvä toisen mielipiteen kanssa.

Hanki luottotietoja # 2:

Ymmärtää taseesi

Tuloslaskelma on helppo ymmärtää. Tulot näkyvät ylhäällä, sitten ne tulevat kustannukset ja lopputulos. Tase on hieman vaikeampi, monet ajattelevat. Itse asiassa se on myös Hyvin yksinkertainen, sinun tarvitsee vain ajatella hieman eri tavalla verrattuna lausuma. Kun haet pankin luottoa, on erittäin tärkeää ymmärtää suuret piirteet taseessa. Taseessa esitetään kaikki varat, kaikki velat ja niiden välinen erotus, jota kutsutaan pääomaksi. Sana tase voi olla hyvä tietää. on toinen sana kaikkien varojen summasta tai velkojen summasta plus joka on yhtä suuri. Taseessa esitetään varojen, velkojen ja oman pääoman tilanne yhdellä annettu tilaisuus - tietty päivä. Tuloslaskelmassa on merkittävä ero näyttää, kuinka yritys on ollut käynnissä tietyn ajan - kahden päivän välillä. Yksilön tase sisältää yleensä huvilan, auton, kesätalo, osakkeet ja rahat pankin varallisuuspuolella. Velkapuolella Asuntolainoja ja muita luottoja voi olla. Yhdessä yrityksessä varat koostuvat varastoista, koneista, kiinteistöjä ja rahaa pankissa. Toinen tärkeä voimavara esimerkiksi yrityksille Laskutus on saatavana. Velat koostuvat usein pankkilainoista, luotto- ja korttiluotoista. Yritykset usein lainaavat rahaa toimittajiltaan kauppatavarat ja palvelut laskussa. Tämä tarkoittaa, että maksat 10-30 päivää toimituksen jälkeen. Tämä velka esitetään myös taseessa toimittajan vastuu.

Kun haet pankin luottoa, on erittäin tärkeää ymmärtää taseen suuret piirteet.

Mutta mitä sinulla on tämän kaiken hyväksi, kun haet luottoa pankki? Pankki haluaa auttaa, jos haluat kauan rahaa ostaa varoja kuten taseessa esitetään. Esimerkiksi vaihto-omaisuus tai kone voi olla mikä voi kasvattaa myyntiäsi. Tällaista kulua ei oteta huomioon tuloslaskelmassa Kerran kuitenkin kulua kirjataan vain tuloslaskelmaan, kun se kirjataan vähemmän annokset (kone) tai kun se myydään (inventaario).

Jos toisaalta aiot käyttää rahaa sellaisiin kuluihin, joita ei ole näkyvissä Tase, kuten palkat, markkinointi ja niin edelleen, tulee olemaan vaikeampi lainata pankissa. Jos tarvitset rahaa tällaisiin kuluihin tarkoittaa, että yritys on tappiollinen. Pankit eivät yleensä lainata riskipääomaa, toisin sanoen rahaa tappioiden kattamiseen. Pankki yleensä katsoo, että Tappiot tulisi kattaa omistajien varoista. Toisaalta pankki lainaa mieluiten pois käyttöpääomasta eli rahasta, joka menee omaisuuteen tarpeen mukaan liiketoiminnassa.

Jos ymmärrät käyttöpääoman ja pääomasijoituksen välisen eron ja voi Kuvaa luottotietosi riippuen siitä, miten taseesi vaikuttaa, kun saat hyvityksen, Pidetäänkö pankin luottamus sinuun yrittäjänä? On erittäin tärkeää ymmärtää seuraavat neljä tase-erää ja suhde heidän välillään:
 • myyntisaamiset
 • omaisuuden
 • ostovelat
 • likviditeetti (ja siten pankin luoton tarve)

Sitten löydät vastauksen taseessa

Tätä kutsutaan taloustieteiden rahavirta-analyysiksi tai taloudelliseksi analyysiksi ja onneksi ole niin monimutkainen kuin se kuulostaa. Voit yksinkertaisesti vertailla kahta taseet kahdesta eri tilanteesta toistensa kanssa. Tase on aika ajoin Sinun likviditeetti oli kunnossa. Toinen tase on päivä tuoreena, tai niin lähelle kuin voit saada nykypäivän. mennessä verrata näitä kahta tasetta toisiinsa, posti postia varten, saat vastauksen miksi likviditeetti on huonompi tämän päivän taseessa. Vain nyt voit korjata ongelman usein ilman, että menisit pankkiin. Jos olet joka tapauksessa tarvitset rahoitusta pankissa, olet hankkinut tällaisen perustan Tee keskustelu pankin kanssa helpommaksi.

Minun kärkini numero on näin:

Sijoittaa muutamia tunteja ymmärrystä siitä, miten tase toimii ja miten Yrityksesi tase näyttää. Luo myös taseen esitys näyttää, kun sait luottoasi ja ostanut esimerkiksi koneesi (yksi saldo). Se on hyvin sijoitettu aika, jonka voit hyötyä koko sinun yritys.

Hanki luottotietoja # 3:

Puhu pankkiin pankin kielellä. Pankille lähetettävän viestin pitäisi olla jokin seuraavista:

 • Minulla on hyvä liikesivu, joka toimii näin ...
 • Tulot ja kulut näyttävät tästä ...
 • Tase näyttää tältä ...
 • Jos sijoitan hieman suurempaan inventointiin (tai tähän koneeseen), myynti ja / tai kannattavuus lisääntyvät seuraavasti ...
 • Ja sijoittaakseen varoihin yrityksen on lainattava se paljon rahaa pankissa ...
 • ja sitten tase näyttää tältä ...
 • Käsittelen korkoja ja mahdollisia poistoja minä saada ylijäämää ...

Lue yritysluotosta lisää!

Valmistaudu seuraavaan kysymykseen:

Oletko tarkistanut optiot lainaan pankissa? Ehdotettu lasku esimerkiksi jokin muu omaisuus kuin se johon haluat sijoittaa Anna asiakkaasi laskuja nopeammin (jos myydät laskusta) niin myyntisaamiset pienenevät tai lainata enemmän tavarantoimittajilta (lisää toimittajavelkaa)? Mikä pankki, jonka ymmärrät taseesi, mitkä tärkeimmät kohteet Tase on ja miten ne vaikuttavat pääomasi tarpeisiin ja luo luottamus. Jos voit vertailla joitain avainlukuasi alan keskiarvoon ja osoittavat, että avaintekijät ovat hyvin vertailussa, se on myös suuri etu.

Esimerkiksi:

Kenkäkaupoissa on yleensä oltava varasto, joka vastaa 20% vuosimyynnistä mutta meidän on vain 18%. Siksi meidän pitäisi lisätä varastossa noin 100 myyntiä lisäämään. Jotta voisimme käsitellä sitä, meidän on lainattava ...

Kuvaile pankille, miten aktiivisesti työskentelemme muiden omaisuuserien vähentämiseksi ja kasvuksi Muut velat (kyllä, se kuulostaa oudolta, mutta sitten puhut pankin kieli), mutta sinun on vielä täytettävä pankin luotto. Kun työskentelet taseessa ja tee se, ehkä jopa todistaa, että sinun ei tarvitse lainata rahaa pankissa. Kun työskentelet taseessa ja tee se harjoitella ehkä jopa todistaa, että sinun ei tarvitse lainata rahaa pankissa. Ehkä riittää neuvottelemaan tavarantoimittajien kanssa pidemmillä luottojaksolla tuotteiden ostot?

Lisää luottamusta ja suhdetta pankkisi kanssa

Kaikki liiketoiminta perustuu enemmän tai vähemmän suhteisiin ja luottamukseen. suhteen Pankkilainat ovat erityisen tärkeitä.

Kasvata luottamustasi tietojen avulla

Lähetä taloudelliset raportit pankkitilillesi neljännesvuosittain. Sitten ylittää Odotat ja antavat selkeän viestin siitä, että olet hallinnassa yritystalous.

Kutsu pankki yrityksellesi

Pankin yritysneuvojat yleensä haluavat mennä ulos ja vierailla asiakkaillaan. Tämä antaa pankille lisää luottoturvaa ja luo luottamusta. Esitä liiketoiminta. Käy kävelykierroksella. Resonoi samaan aikaan kuin varasto ja myyntisaamiset, jos se on oikea paikka.

Hauskanpito yhdessä

Jos teet aktiviteetteja tai tapahtumia asiakkaiden tai henkilökunnan kanssa, niin se voi joskus ole hyvä kutsua myös pankkiin. Se ei toimi kaikissa tiloissa, mutta jos Tilaisuus sopii voi tehdä ihmeitä suhteiden rakentamiseen.

Hanki luottotietoja # 4:

Ennusta likviditeettiä

Erittäin tärkeä sääntö on laajentaa hyvityksiä hyvissä ajoin ennen kuin tarvitset. On paljon helpompaa saada luottoa pankin kanssa, jos et ole paniikki ja Täytyy saada rahat nopeasti. Pankkiin tulee äkillinen likviditeettikriisi matkatavarat eivät ole korkeammat.

Jotta voisit tietää hyvissä ajoin, jos yrityksesi tarvitsee lisää luottoa, Tarvitsetko keinon ennakoida likviditeettiä. Lisäksi pankki tulee Voit pitää mielessä, että työskentelet jatkuvasti likviditeetin suunnittelussa pankki miten sinä teet. Se luo luottamusta ja antaa vähemmän riskin tunteen pankki.

Voit siis ennustaa maksuvalmiuden

 • Luo yksi laskentataulukko. Jos et voi excel tai vastaava laskea, ottaa nopea kurssi tai imeä ystäväsi, joka voi auttaa sinua aloittaa. Et tule katumaan sitä.
 • Kirjoita jokaisen suunnitellun suuremman maksun ja maksun rivi. Pienet ja Maksut yhdistää sinut esimerkiksi päiväkauppaan. Tee sarake kuvaus, yksi summalla / ulos ja yhdellä summalla.
 • Suunnittele 2-3 kuukautta eteenpäin. Se voi tarkoittaa satoja rivejä ja kestää pari tuntia, mutta se on sen arvoista. Seuraa niiden tulevaa likviditeettiä on yksi yrittäjän tärkeimmistä asioista.
 • Jos huomaat, että likviditeetti lähestyy nollaa tai laskee alle nollaan Esimerkiksi 2 kuukautta, ota tilanne välittömästi ja ryhdy toimiin. Jos sinä ajatteleminen pankin hyvittämisestä on, kuten sanoin, paljon parempi tulla kahteen kuukautta ennen tarvetta kuin ennen.

Mutta miten rauhassa pystyt pitämään likviditeettisuunnitelmasi ajan tasalla, vaihtaako se koko ajan? Näin löytää hyvä tasapaino siellä Voit pitää tarpeeksi hallintaa säännöllisesti ilman varastamasta liikaa aikaa. Hyvä Tapa on yhdistää tietueet niin, että suunnitelma tulee hieman karkeammaksi saavuttuasi alkoi. Ajattele sitten kuinka usein sinun on päivitettävä sitä, ehkä kuukausittain viimeksi.

Neljä tapaa hallita likviditeettiä

 1. 1. Vältä yllätyksiä Alhainen likviditeetti voi olla hyvä, jos ennakoisit sen hyvissä ajoin. Sitten voit Helpompi pyyntö tilapäisestä tilinylitysmahdollisuudesta pankissa. Jos Toisaalta rahapoikkeama tulee yllätyksenä, se voi olla kova ja toiminta-ala vähenee. Se ei ole suosittua pankki.
 2. 2. Onko olemassa suuria kohteita, jotka tuottavat jyrkkä likviditeettiä? Onko sinulla suuria maksuja yksittäisistä asiakkaista, jotka ovat ratkaisevia Maksuvalmius voi olla laskutusluotto (factoring) vaihtoehtona. Sinä pystyt Varmista myös luottotappiot epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi.
 3. 3. Miten voit ennustaa huonon likviditeetin? Likviditeetin ennustamiseksi tilit on päivitettävä jatkuvasti, etenkin asiakkaiden ja toimittajien laskujen kanssa. Sinun on myös täytettävä Ennuste suurista maksuista, kuten palkat, verot ja alv. Mutta sitä voidaan parhaiten hallita yrityslainalla , jotta saamme aikaa ratkaista muut ongelmat.
 4. 4. Mitä teet, kun se koituu tyhjänä kassalla? Tärkeintä on selvittää, miksi likviditeetti on pahentunut. Vain silloin tiedät, mitkä toimenpiteet ovat tarkoituksenmukaisia. Vastaus löytyy tavallisesti tase. Siksi on hyvin tärkeää ymmärtää sen mekanismeja tase.

Joitakin esimerkkejä:

 • Suuret ostot tuleville toimituksille = varaston lisäys.
 • Tehtiin suuria toimituksia = Myyntisaamisten lisäys.
 • Huono kannattavuus / tappiot = pääoman aleneminen.

Hanki luottovihjeitä # 5:

Kasvata luottamustasi tietojen avulla Pankit tietenkin tekevät kaiken voitavansa minimoidakseen riskit. Se on kokonaan Tavallisesti liikematkailua ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Pankit ovat tarkkaavaisia Eri signaaleja, jotka voivat viitata siihen, että yritys voi olla huonompi ja vaarassa päätyä taloudellisiin ongelmiin.

Tyypillinen merkki siitä, että yritys pahenee, on se, että se on vaikeampaa jotta pankki voisi saada tietoja yritykseltä. Sitä voidaan käyttää sinun eduksi antamalla pankille lisää tietoja kuin he odottavat. Pankit käyttävät luottoluokitusta kerran vuodessa kunkin asiakkaan kanssa joka lainasi rahaa. Sitten he yleensä haluavat viimeisimmät tilinpäätökset perustana. mennessä jatkuvasti lähetä osavuosikatsauksia pankkiyhteyshenkilöllesi, kasvaa Olet köyhä, joka on hyödyllinen seuraavan kerran, kun haet yhden korottamalla luoton.

Tämä tekniikka tuo monia etuja sekä pankille että sinulle:

 • Pankki voi seurata yrityksen kehitystä ja tuntea itsensä turvalliseksi.
 • Pankki havaitsee yrityksesi näkevän.
 • Te painostat itseäsi tuottamaan väliaikaisia raportteja, mikä tekee että teet parempia päätöksiä.

Kuinka usein raportoit raportit?

Pankki ei tarvitse pudottaa tietoon. Neljännesvuosiraportit riittää pankin osalle. Tarkasta tuloslaskelmat yhdessä jossa on lyhyt kommentti.

Omalta osaltani olen ehdottomasti sitä mieltä, että sinun pitäisi saada aikaan jonkinlainen raportti toimintaa kuukausittain. Sitä ei tarvitse ratkaista pienimmällä yksityiskohdalla, vaan Myyntiluvut ja useimmat kustannukset, voit yleensä saada ajan tasalla ilman ongelmia yhden tai kahden viikon kuluttua kuukausimuutoksesta.

Jos sinulla on rutiini päivittää kirja samaan aikaan kuin sinä Laskut maksamalla internetpankissa, olet tehnyt kaiken hyödyn tehdä työtä. Tarkista tilintarkastajan tai tilintarkastajan kanssa hetki, kuten jaksotus, joka on tehtävä ennen kuin otat ulos tehokkuusraportti.

Kuinka paljon voit neuvotella pankin kanssa koroista ja muista ehdoista?

Pankin yrityslainan ratkaiseminen on liiketoimintakauppa, eikä se eroa niin paljon säännöllisistä liiketoimista. Sinun pitäisi neuvotella laina yrityksellesi pankin kanssa. Lähes aina parannat korkotasoa ja päästyvät myös eräiltä osin järjestelymaksuista.

Kun kyseessä on tarkastusluotto tai käyttöluotto, osana pankkia Soita se, pankki esittää kaksi korkoa. Osittain esitettiin itseään lainaosuuden käyttämääsi summaa ja sopimuskorkoa, tai raja-arvo lasketaan luottorajasta. Sopimusmäärä vaihtelee 0,5% ja 2,0%, ja ne ovat usein hyvin neuvoteltavissa. Varmista, että et maksa 2,0% siihen.

Kuten kaikissa neuvotteluissa, on hyvä vaihtoehtoja. Ota yhteyttä useisiin pankkeihin ja pyydä heitä palaamaan ehdotuksineen. Pankit tekevät usein erilaisia ​​arviointeja ja on myös hyvä hienosäätää sen argumentaatiota ja kuvausta yhtiö varaamalla tapaamisen useilla pankeilla.

Seikat, jotka määräävät, onko pankin sanottava kyllä vai ei.

 1. 1. Takaisinmaksettavuus Ensimmäinen pankki on kiinnostunut takaisinmaksusta. kulkee yritys maksaa korkoja ja poistoja? Näyttääksesi sen on hyvä tee budjetti.
 2. 2. Luottamus yrittäjälle Ymmärrätkö yrittäjänä vaikutelman yrityksenne seurannasta? Se ei ole tarpeeksi Koska olet hyvä ammattilainen, sinun on myös pidettävä silmällä yrityksen taloutta. Jos olet käyttänyt yrityksiä etukäteen, se on selvä plus.
 3. 3. Turvallisuus on hyvä, mutta ei välttämätöntä Jos pankki uskoo, että yrityksesi pystyy hallitsemaan luoton ja luottamuksen sinuun yrittäjänä, he tutkivat, onko turvallisuus riittävä.

Yrityksen talouden ja yksityisen rahoituksen välinen suhde, kun haet luottoa tai yritysluottoa

Se ei ole lainkaan turvallista, että on hyvä olla yksityinen asiakas ja yritysasiakas samassa pankissa. Tarvitseeko lisätietoja pankkien toimivuudesta? Napsauta tästä!

Kaikki pankit haluavat täydet asiakkaat ja väittävät, että sinulla on sekä oman talouden että yrityksen talouden samassa pankissa. Varmasti se voi joskus olla hyödyllistä sekä suhteessa pankkiin että sinun Mahdollisuus saada hyviä olosuhteita, mutta takana on joskus suurempi. Luottotestissä pankki arvioi kokonaisvaltaisesti, miten paljon rahaa he altistuvat sinulle ja yrityksellesi, kuten onkin ns. kiinnostusyhteisö.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun yrityksesi hakee luottoa, pankit näkevät yksityiset sitoutuminen, esimerkiksi kiinnitykset, samanaikaisesti. Näin voi olla helpompi saada Luotto yritykseen eri pankissa kuin siinä, jossa sinulla on kiinnityksiäsi. Tuolla tavalla jokainen pankki saa vähemmän altistumista sinulle ja yrityksellesi. Sama pätee, jos sinulla on useita yrityksiä.

Mitä tulee turvallisuuteen? Joudutko jättämään henkilökohtaisen saldon?

erilaiset tietotyypit

Toisin kuin monet uskovat, pankki ei mene turvallisuuteen, kun he tuomitsevat luotto. Turvallisuus kestää luottoluokitusprosessissa. Ensin tulee takaisinmaksua ja yrittäjän luottamusta.

Turvallisuus on silti niin tärkeä: tässä ovat yleisimmät lainat

Mutta vakuudet ovat tärkeitä. Tässä on yleisimpiä vakuuden muotoja yritysluottoihin:

 • yritystiedot (vaihto-omaisuus + myyntisaamiset)
 • koneet / laitteet (leasing, erä sopimus)
 • myyntisaamiset (laskutusluotto / factoring)
 • kiinteistö
 • henkilökohtainen varaus
 • vakuuksia ei pyydetä ollenkaan: vakuudettomia yrityslainoja pienyrityksille

Luottoyhteisöt

Yrityksen kirjoitus tarkoittaa, että olet sitoutunut yrityksen varoihin. Konkurssin tapauksessa pankki voi vallita muiden velkojien sijaan. Yritystiedotusmäärä riippuu varojen määrästä joka on yrityksessä. Pankki tekee yleensä laskelmansa irtaimeen omaisuudelle, kuten varastot, myyntisaamiset, koneet ja laitteet. Koska näitä varoja ei voida myydä täysimääräisesti konkurssin tapahtuessa, pankki vastaa tavallisesti 40-50 prosentista vaihto-omaisuuksista sekä myyntisaamisista ja koneista ja laitteista. Myyntisaamiset ovat todellakin hieman enemmän arvoisia ja muut irtain omaisuus pienemmät. Lue lisää luottoyhteisöistä

Oletetaan, että pankki edellyttää yritystietoja, kun olet antaa rahaa yritykselle. Usein haluat yhdistää sen muiden vakuuksien kanssa, esimerkiksi henkilökohtaista sponsorointia. Jos voit yrittää niin, niin riittää Yrityksen listalle, sinun pitäisi pitää sitä menestyksenä. Sama koskee myös, että yritykset käyttävät inventaarioita vakuudeksi. Usein sisään yhdistettynä minkä tyyppisiin eräsopimuksiin. laitteet

Tietyn varaston käyttäminen tietoturvana tarkoittaa yleensä yksinkertaisesti Onko pankilla varastokirja ja vuokraat sen pankin tavoin? autojen ja muiden ajoneuvojen vuokraus.

Henkilöautoille, joita pankki voi helposti myydä konkurssiin, riittää yleensä käteisellä panoksella tai lisääntynyt ensimmäisen vuokrasumman, kuten usein tapahtuu nimeltään. Taattu ensimmäinen vuokramaksu on tavallisesti 20-30% autosta arvo.

Muihin koneisiin ja laitteisiin voi luottaa korkeammalle käteisvaroja tai lisävakuuksia. Pankki ei voi luottaa kierrätykseen yhtä suuri kuin esim. valmistuskone, jos se olisi ongelma. Usein on tärkeää, jos varaston toimittaja voi esiintyä mikä tahansa takaisinostositoumus ennalta määrättyyn hintaan (tietty prosenttiosuus uusi hinta).

Myyntisaamiset

Rahan ottaminen lainoilla lainoilla on melko yleistä. Tämän yhteinen nimi on factoring.

Faktorointi pankissa

Pankit tarjoavat faktorointia laskuhyvityksen muodossa, mikä tarkoittaa sitä, että voit lainata 70-90% laskun arvon sisältäen arvonlisäveron. Yhtiöllä on riski asiakas ei maksa. Tämä voi olla mukava vaihtoehto yritysluottoa varten.

Jos asiakas ei ole maksanut esimerkiksi 60 päivän sisällä, pankki ei halua lainata lasku enää. Sitten laina-avaruus kutistuu. Sisäiset laskut, esimerkiksi saman ryhmän yhtiöiden välillä ei voida lainata tällä tavalla. Laskutusluvalla tarkoitetaan, että teksti tulostuu laskuun, joka puhuu maksajaa varten, että lasku siirretään pankkiin. Jotkut pitävät sitä Tämä on epäedullinen, koska se voi viestiä asiakkaille, joita sinulla on likviditeettiongelmia. Käytännössä se ei todennäköisesti toimi suurella roolilla Yrityksillä on jonkinlainen luotto pankkiin ja laskutusluotto on yksi summasta. Laskutusluotto voi kuitenkin lisätä hallinnon ja kirjanpidon työtä varsin merkittävästi. On tärkeää seurata, kuinka paljon pankki on maksanut etukäteen samaan aikaan, kun on varattava useita maksuja, kuten laskuja, kuukausimaksut ja korot luottoluokalle.

Myyntisaamisten kiinnittäminen on tapa purkaa suurempi Vakuustilaa myyntisaamisista (70-90%) verrattuna esimerkiksi yritystiedot, jos ne arvostetaan 40-50 prosenttiin.

Factoring

Tällainen factoring tarjoaa riippumattomat rahoitusyritykset, ei pankit. Sillä pyritään saamaan sinut esimerkiksi 96% laskun kokonaissummasta suoraan ja Rahoitusyhtiö ottaa koko laskun riskin ja keräämisen.

Rahoitusyhtiö suorittaa asianmukaisen luottotutkimuksen kustakin maksaja (laskun vastaanottaja) ja usein myös toimituksen hyväksyntä maksajalta ennen laskun hankkimista.

Laskutusostot ovat usein erittäin kannattava liiketoiminta rahoitusyhtiölle

Laskutusostokset ovat usein erittäin kannattava yritys rahoitusyritykselle. Rahoitusyhtiöltä, joka ostaa laskua 4%: n alennuksella ja laskutuskausi on 30 päivää, todellinen vuosikorko on 48%.

Kiinteistöt

Kiinteistö on aina hyvä tietoturva. Teollinen omaisuus voi yleensä olla on lainattu noin 60 prosenttiin markkina-arvosta ja yksityisestä omaisuudesta noin 70 prosenttiin. Yleinen väärinkäsitys on, että voit vastaanottaa enemmän tai vähemmän automaattisesti Luotto pankkiin, jos sinulla on vain laina tilaan jäljellä sen omaisuutta. Tuo ei ole oikein. Maksukyky on pankille tärkein. Sinun täytyy Silti näyttää uskottavan arvio, että yritys tuottaa tarpeeksi kassavirta korkojen ja mahdollisten poistojen maksamiseen.

Jos sinulla on mahdollisuus sitoa omaisuutta, kun nostat luottoa, sinulla on Usein erinomaiset mahdollisuudet neuvotella hyvästä korosta.

henkilökohtainen takuupotti

Uskon, että yrittäjien tulisi yrittää välttää tai minimoida henkilökohtaiset vakuudet niin pitkälle kuin mahdollista. Yrityksen johtamisen pitäisi olla hauskaa ja sinun kannattaa ehdottomasti panostaa omaan rahaa yrityksessä, mutta jättää henkilökohtaisen takuun yhtiön luotolle voi aiheuttaa yrittäjän päätyvän hyvin vaikeaan tilanteeseen yrityksen suhteen kulkee.

Aloittavien lainojen osalta pankki haluaa lähes aina jotain henkilökohtaista sponsorointia, mutta yritä rajoittaa se osaan luottoa. Väittävät, että pankin olisi myös otettava tietty osa riskiä, jonka hän veloittaa korkoa varten.

Joskus pankit haluavat ns. hoitohuvun, eli he pitävät sitä että yrityksen pitäisi olla vähän yritykselle henkilökohtaisesti, jos yritys ei täytä sen sitoumukset pankille. Mielestäni väite on varsinainen matala. Yrittäjät tavallisesti työskentelevät kovasti yrityksen menestymiseksi on lähes aina investoinut omaa rahaa yhtiöön. Se tulee vaikka yritys epäonnistuu ja joutuu konkurssiin.

Ei turva-alan yrityksiä (vakuudettomia)

Tietyissä tilanteissa on täysin mahdollista lainata rahaa pankilta kokonaan ilman turvaa, niin sanottu tyhjä laina. Tarvitaan, että yhtiö toimii koska jonkin aikaa on hyvä omavaraisuus ja se on osoittanut erittäin hyvän kannattavuuden. on lähes mahdotonta saada uusia yrityksiä luottoon ilman vakuuksia.

Erilaisia hyvityksiä ja velkojia

Yleensä yrittäjät ajattelevat pankin olevan ilmeinen lainanantaja, mutta se On useita vaihtoehtoja. Useimmat yritykset ansaitsevat rahaa esimerkiksi niiden kautta tarjoajille.

Nämä ovat yleisimpiä yritystoiminnan lainoja ja ne toimitetaan pankkien toimesta.

Tarkista luotto- ja kuoletusluottoja

Nämä ovat yleisimmät luottotyypit, ja pankit toimittavat ne. Yksi tarkistaa luoton tai käyttää luottoa, koska sitä kutsutaan myös, vain sinulle maksaa korot käytetystä määrästä.

Joustavuus on suuri etu. Kiinnostuksen lisäksi pankki haluaa yhden (sopimuskorko) 0,5-2,0% myönnetystä määrästä. luottolimiitti siksi se ei ole täysin ilmainen, kun olet plus pankkitilillä. Lyhytaikainen laina sopii parhaiten investointiin siellä Suuri määrä maksetaan tietyn ajan. Pankkien luottoluokitus on suunnilleen sama riippumatta siitä, etsitkö tarkistuslimiittiä tai lainaksi.

Leasing

Leasing sopii hyvin koneisiin ja laitteisiin, varsinkin jos ne ovat selkeitä markkinoida. Omistaja on pankki- tai rahoitusyhtiö, joka on leasingtoimittaja kiinteistöön ja on kiinnostunut siitä, että se voi myydä sen jälkeen vuokrasopimuksen päättyessä tai ennenaikaisesti, jos maksun suorittaminen on ongelmallista leasingmaksu.

Yritykset käyttävät autoja rahoitetaan lähes aina leasingilla koska erityisasetuksessa henkilöautojen arvonlisävero ei ole vähennyskelpoinen yritys ostaa auton. Vuokrasopimuksesta puolet arvonlisäverosta on vähennyskelpoinen.

Yritysluotto

Laskutusluotto on hyvä vaihtoehto luottojen tarkistamiseen, kun pankki osallistuu luottoon, mutta uskoo, että yritysluettelot eivät riitä turvaan. Fakturakredit tarkoittaa, että lupaat asiakkaasi laskuja. Pankki huolehtii asiakkaiden maksujen turvaamisesta on käytettävä.

Laskutusluotot merkitsevät suuria muutoksia yrityksen laskutusrutiineihin. Kaikki laskutustiedot on luovutettava pankille ja siirtoilmoitus on lisättävä jokaiseen siirrettävään laskuun. Myös kirjanpito toimii Monimutkaisempi, koska jokainen lasku maksetaan; Ensin tulee ennakko pankista 70-90% laskuarvosta, sitten saldo maksetaan kun asiakas on maksanut laskun. Joillekin ihmisille ja yrityksille on suositeltavaa kuitenkin hakea yrityslainaa

Laskutusluottoa tarjoavat ensisijaisesti pankit, mutta myös jotkut itsenäiset henkilöt rahoitus.

Jotkut yrittäjät eivät halua ilmoittaa asiakkailleen, että he laskujen luovutus pankille. Vaara siitä on todennäköisesti yliarvioitu. tänään käyttää monia vakiintuneita, hyvin hallinnoituja yrityksiä laskuhyvityksiä.

Factoring

Laskutusostokset voivat olla hyvä vaihtoehto, jos yritysomistaja haluaa maksaa suoraan ja Samaan aikaan talteenotto ja luottotappioriski poistetaan. se on usein melko kallis tapa rahoittaa liiketoimintaansa, koska maksu Rahoitusyhtiö on 3-4% laskun arvosta. Saamasi rahoitus on se, että rahat tulevat asiakkaalta ehkä 30-45 päivää aikaisemmin kuin jos olet syöttänyt asiakastilisi.

Faktoring-, luotto- ja yritysluottojen tarjoajat

Rahoittama raha toimittajilta on aliarvioitu vaihtoehto. Se on usein täysin vapaa ja ei vaadi paljon sinusta yrittäjänä. Luottoa Toimittaja tarkoittaa, että voit ostaa tavaroita tai palveluja ja maksaa laskun sisään tietyn maksujakson jälkeen, tyypillisesti 10-30 päivää. Jos käytät kauppaa tavaroiden kanssa on erittäin tärkeää neuvotella pitkästä maksuajasta toimittajien kanssa.

Tärkeintä neuvotella toimittajan kanssa on, että huolehdit omasta Maksut nykyiselle myyjälle maksutta, jos maksat jo lasku. Jos olet maksanut etukäteen tai kortilla, voit viitata siihen Se ja väittävät, että on aika alkaa maksaa laskulla.

Yritysluoton toimittaja saa luottotietoja yrityksestänne ja joskus jopa sinulle henkilökohtaisesti.

Odota toimittajaa ottamaan yrityksesi luottotietoja ja joskus jopa sinusta henkilökohtaisesti. Siksi on tärkeää kaikenlaisissa luottokeskusteluissa että yhtiöllä ei ole maksua koskevia huomautuksia.

Joissakin tapauksissa voit myös ehdottaa, että toimittaja lähettää tuotteita Eränä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimittaja omistaa edelleen tuotteita, mutta ne ovat varastossasi tai näyttelyesineissasi. Vain kun myyt yhden Tuote vastaanottaa laskun toimittajalta. Se toimii hyvin esimerkiksi silloin Toimittajalla on uusi tuote ja pyrkii pääsemään markkinoille, tai kun tavarantoimittajalla on suuri myyntikate ja näin ei niin paljon menettää olemalla loukkaavaa lähettämällä tuotteita näky.

Muut rahoitusmuodot

Osakepääoma (riskipääoma)

Periaatteessa et voi lainata rahaa menetysten kattamiseen. vaatii varsinkin jos tappiot ovat suuremmat kuin nykyiset yhtiön pääomasta. Jos joku muu kuin nykyiset omistajat, jotka pyrkivät omistukseen, Osuuden määrittämiseksi on tehtävä yrityksen arvonmääritys sen yrityksen, jolle maksetut pääomat vastaavat. Arviointi, ja näin ollen Kuinka suuri osa yrityksestä, jonka uudet omistajat saavat, on neuvottelukysymys olemassa olevia ja uusia kumppaneita. Käytännössä tämä on yleensä uusi osakeanti uusille omistajat. Osakkeiden lukumäärä määräytyy sen mukaan, kuinka paljon pääomaa on käytetty painostettu ja yrityksen arvostus.

Ei ulkoista rahoitusta - leikkaa tilisi

Tämä on paras ratkaisu kaikille!

Ennen kuin huomaat, että yrityksessä on rahaa, kysy kysymys Voit leikata taseesi. Erityisesti seuraavat:

 • Voit vähentää tilisiirtomaksua? Esimerkiksi lyhyempi Maksu laskuista, Maksu kortilla laskun sijasta, lähettää muistutuksia useammin, jne.
 • Voitko vähentää varastosta? Tilaamalla esimerkiksi pienemmät määrät ja useammin tavarantoimittajilta, hyllyiltä.
 • Voitteko lisätä toimittajiesi hyvitysajan? Tarkista toimittajat Tilaa useimmat heistä - he ovat innokkaita tavata sinut, ja niitä on eniten Likviditeetti poimia, jos saat enemmän luottoa.

Mitä sinun tarvitsee tietää tehdä yritystalous?

Yrityksesi lainaa ei ole helppo löytää. On paljon pankkeja ja uusia lainanantajia siellä. Tällä sivustolla autetaan sinua löytämään älykäs pienyritysten laina.

Varmasti, tästä aiheesta on paljon artikkeleita. Esimerkiksi osoitteessa Inc.com